Čokolada i horoskop... koji znakovi najviše vole čokoladu!


Izvor: zadovoljna.hr


Čokoladi malo tko može odoljeti. Jedemo je kad smo tužni, veseli, kad učimo, kad se zabavljamo... neki čak i tijekom seksa. Ona je jednostavno izvor ogromne energije.

Mnoga istraživanja su dokazala da je čokolada djevojkama jedna od najzavodljivijih stvari na svijetu. Poznata je i kao analgetik za žene te afrodizijak za muškarce. Zanima li vas kako čokoladu doživljavaju pojedini horoskopski zankovi?

Ovnove zdravlje služi ako svaki dan započnu kockicom čokolade. Pripadnici ovog znaka odmah navale na čokoladu i najčešće je pojedu sami.

Bikovi su strastveni ljubitelji raznih poslastica, pa i čokolade. Bik kupuje dvije kutije čokolade. Jednu za sebe, jednu za društvo - nikad se ne zna!

Dvostruka ličnost u blizancima traži da od svih užitaka probaju po dva komada, i tome se nema smisla odupirati. Pripadnici ovog znaka probaju pomalo od svake vrste čokolade koja im se ponudi.

Velika strast rakova je kikiriki, a opsesija im je čokolada. Često se bude noću i "uznemiravaju" frižider. Rakovi čokoladu vole više od svega, tako da im je slobodno možete poslati umesto poljupca.

Lavovi su poznati gurmani. Njihova idealna večera završava najfinijim poslasticama od čokolade, koje ne žele dijeliti ni sa kim.

Djevice čokoladu jedu vilicom i nožem, no pridržavaju se pravila da u ogromnim količinama ništa nije zdravo, pa ni "hrana bogova".

Ako vagama poklanjate čokoladu - ne budite štedljivi. To će ostaviti dojam. Pa ipak, vage se ne mogu odlučiti da li da je jedu ili ne. Zbog svoje linije, naravno!

Škorpion ne može ni čokoladu pojesti, a da u to ne uplete strast i erotičnost. Škorpion namaže čokoladu po tijelu partnera i onda počinje uživati.

Strijelac se prvo prisjeti da je čokolada bogata i magnezijom koji pomaže u borbi protiv povišenog krvnog tlaka, a zatim kupi strogo onu stranu, najskuplju, u zanimljivoj ambalaži.

Jarac voli čokoladu i, kada je bira, traži najsavršeniju. Osvojite ih savršenom toplom čokoladom.

Vodenjak preskače čokoladu, jer mu je "draža" makrobiotička hrana. A i zdravija je! Korejski dizajner Sang Hun-li predstavio je novi koncept USB inspiriran čokoladom. Ovaj uređaj izrađen je u obliku kockica čokolade i savršen je poklon za ovaj znak.

Ribe uživaju u čokoladi s mnogo riže. Za pripadnike ovog znaka čokolada je i afrodizijak - zato joj pristupaju s mnogo pažnje i u odabranom društvu.